pondělí 28. května 2007

Trochu bižuterie

Tak jsem na přání vyfotila pár zkrášlujících nezbytností, které jsem v posledních letech udělala pro svoji maličkost. Dá se říct, že patří mezi mé oblíbené a velmi ráda je nosím. Myslím, že je to hlavně kvůli barev.
Levé náušnice patří k náhrdelníku a šatům, které jsou v hnědých, tyrkysových a oranžových barvách. Ale samozřejmě tuto sadu nosím i k jiným věcem. Původně však byly dělané právě pro tyto Další dvoje náušnice níže vlevo jsou víceméně velmi jednoduché, ale k mým dlouhým vlasům jdou dobře. Říkám jim červený a černý rybíz. Ty třetí v pořadí vlastně nebyly původně pro mne, ale nakonec zůstaly a taky je nosím ráda.

Tento náhrdelník musel zaslouženě dostat jméno Letní koktejl, protože je ovocný a šťavnatý. Více méně je taky k mání, protože je nový. Jak je vidět, dá se nosit k široké škále oblečení. Ačkoli by to mohlo znít divně, je i na růžovém svetru velmi pěkný. Nebojme se barev!!!


Také tento kousek je novinka, ale krček, který ho bude nosit, už patří dámě s konkrétním jménem. Zpívá se mnou v kapele. Dáma D!
Tuto sérii uzavře také můj vynošený, ale stále krásný náhrdelník. V jeho středu je originální vinutý korálek v nádherné červené barvě. Jako většina mého šatníku: červená, růžová, zelená, hnědá, tyrkysová apod. A které barvy převažují ve vašem šatníku?

Žádné komentáře: